Paahdettua kanafileetä ja paistettua kukkakaalia curryjogurttikastikkeella
6
Henkeä
35 min

Paahdettua kanafileetä ja paistettua kukkakaalia curryjogurttikastikkeella

Raaka-aineet

1 kpl pieni kukkakaali

0,5 dl pinjansiemeniä

1 pkt Atria Perhetilan 150g Ohuen Ohut Paahdettu Kanafilee

100 g rucolaa

100 g fetaa

Currykastike:

1 dl jogurttia

1 dl majoneesia

2 rkl sitruunamehua

1 rkl hunajaa

1 tl currya

0,5 tl kurkumaa

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Kun tyylikkääseen lasimaljaan kokoaa kerroksittain paahdettua kanafileetä, paistettua kukkakaalia, fetaa, rucolaa ja pinjansiemeniä, syntyy todella näyttävä salaatti joko alkuruoaksi tai lisukkeeksi.

Leikkaa kukkakaalista noin 12 cm paksuisia viipaleita ja paista ne pannulla kullanruskeiksi. Ei haittaa vaikka kukkakaalin rakenne hajoaa, voit nostella kulhoon myös pienemmät palat.

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Asettele lasimaljaan ensin kukkakaalia, sitten paahdettua kanafileetä taiteltuna ruusukkeiksi ja sen jälkeen rucolaa, murustettua fetaa, pinjansiemeniä ja currykastiketta. Toista kunnes malja on täynnä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki