
Ylikypsää paahtopaistia italialaisittain
Raaka-aineet
1,4 kg Atria Takuumurea Naturell Naudan Paahtopaisti n1,0kg
1,5 tl suolaa
1 tl mustapippuria rouhittuna
1 rkl öljyä paistamiseen
3 kpl punasipulia
4 rkl balsamiviinietikkaa
3 rkl sokeria
4 kpl tomaattia
4 kpl valkosipulia
150 g fenkolia
300 g tomaattimurskaa
100 g kalamata oliivia
tuoretta oreganoa
2 rkl kapriksia
5 dl lihalientä
300 g tomaattimurskaa
8 oksaa timjamia
2 oksaa rosmariinia
2 oksaa tuoretta oreganoa
Näin se hoituu
Kaada liemi lihojen päälle ja laita uuniin 120 °C hautumaan 3 tunniksi.
Kun lihapata on valmis, tarkasta maku ja koristele vielä tuoreella oreganolla