Yankee Rub Fileelankku -grillileipä
8
Henkeä
30 min

Yankee Rub Fileelankku -grillileipä

Raaka-aineet

1 kpl Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku Yankee Rub

2 kpl isoa sipulia

2 kpl ciapatta-leipää

8 viipale cheddar-juustoa

4 kpl tomaattia

8 kpl sydänsalaatin lehteä

2 rasia Atria 300g Coleslaw

Chipotle-majoneesi:

1 dl majoneesia

1 tl limen mehua

0,5-1 rkl chipotle-kastiketta

1 tl savupaprikajauhetta

0,5 rkl hunajaa

suolaa

Näin se hoituu

Atrian viljaporsaan fileelankusta syntyy mahdollisesti uskottavin voileipä maailman historiassa. Fileelankku leivän väliin, sekaan sopivat täytteet ja ääntä kohti! Toki leivän voi leikata myös pienempiin annospaloihin ja tarjota vaikkapa iltanaposteltavana isommalle porukalle.

Sekoita chipotle-majoneesin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan. Grillaa fileelankku kuumassa grillissä kypsäksi, noin 8–10 minuuttia per puoli. Kuori sipulit ja viipaloi tuhdeiksi siivuiksi. Öljyä ja grillaa sipulit kypsiksi. Puolita ciapatta leivät ja paahda puolikkaat grillissä.

Puolita fileelankku ja nosta chipotlemajoneesilla voidellulle ciapatta-leivälle. Aseta lankun päälle cheddar-juustoa, sipulia, tomaattia, salaattia ja coleslaw’ta ja päälle taas chipotle-majoneesilla voideltu leivänpuolikas. Leikkaa fileelankkuvoileivät annospaloiksi ja tarjoile esimerkiksi vihersalaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki