Yak Gochujang naudan paistista tai ulkofileestä
4
Henkeä
60 min

Yak Gochujang naudan paistista tai ulkofileestä

Raaka-aineet

500 g Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 kpl 2 cm pala tuoretta inkivääriä raasteena

2 rkl öljyä

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria rouhittuna

1 rkl soijakastiketta

1 rkl seesamiöljyä

1,5 dl gochujang-tahnaa (korealaista fermentoitua punaista chilitahnaa)

0,5 dl hunajaa

2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

Lisäksi

500 g keitettyä riisiä

2-3 kpl nori merilevää

Näin se hoituu

Leikkaa liha noin 1 cm kuutioiksi. Kuullota valkosipuli ja inkivääri öljyssä. Lisää lihakuutiot pannulle ja anna hieman ruskistua. Mausta liha suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon soija ja seesamiöljy. Anna kiehahtaa ja lisää joukkoon gochujang sekä hunaja. Keitä hiljalleen, kunnes liha on mureaa. Voit lisätä kypsennyksen aikana tilkan vettä, ettei kastikkeesta tule liian paksua. Muista sekoittaa useasti kypsennyksen aikana, ettei seos pala pohjaan. Kun kastike on valmis, siirrä pannu sivuun hetkeksi. Leikkaa merilevästä noin 10 cm kokoisia neliöitä. Aseta ruokalusikallinen keitettyä riisiä merilevän päälle. Annostele teelusikallinen kastiketta riisin päälle. Koristele pinjansiemenillä, kääri rullaksi ja nauti.

Vinkki: Voit käyttää paistin sijaan myös Atria n. 800 g Takuumurea Naturell Naudan Ulkofileepalaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki