XXXL Texas Grillipihvit ja meloninkuorichutney
3
Henkeä
120 min

XXXL Texas Grillipihvit ja meloninkuorichutney

Raaka-aineet

1 pkt Atria 900g XXXL Texas Grillipihvi

MELONINKUORICHUTNEY:

500 g vesimelonin kuorta

1 ltr vettä

1 kpl valkosipulinkynsi

5 dl sokeria

2 1/2 dl siideriviinietikkaa

2 kpl neilikkaa

1 kpl kanelitanko

1 kpl tähtianis

1/2 tl mustapippuria

LISÄKKEEKSI:

1 pkt kirsikkatomaatteja tertussa

2 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

rasia Atria 500g Voi-tilli Grilliperunat

Näin se hoituu

Ota XXXL Texas Grillipihvit huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen grillaamista.
Meloninkuorichutney: Syö meloni. Raaputa kuoresta lusikalla pois kaikki punainen hedelmäliha. Leikkaa kuori parin sentin levyisiksi suikaleiksi ja leikkaa pois kuoren tummanvihreä osa ja kierrätä. Kuutioi vaalea kuori ½cm*½cm kuutioiksi. Keitä kuoria vedessä, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä, noin 10 minuuttia. Valuta kuoret. Hienonna valkosipuli ja laita kattilaan sokerin, etikan ja mausteiden kanssa, kiehauta. Kaada liemi kuumana meloninkuorten päälle, jäähdytä ja anna maustua jääkaapissa vuorokauden ajan.
Lisäkkeet: Ota kansi pois grilliperunoista ja laita grilliin lämpenemään, sekoita lämmittämisen aikana.
Pirskottele tomaateille öljy ja rouhi pintaan mausteet.
Liha: Kypsennä pihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja viipaloi. Grillaa terttutomaatteja kunnes ne ovat lämpimiä ja ovat saaneet pintaan kauniit raidat. Vihellä poppoo koolle ja herkutelkaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit