XXXL Mexico grillipihvit, mustapapuhöystöä ja pekonipinaattia
3
Henkeä
30 min

XXXL Mexico grillipihvit, mustapapuhöystöä ja pekonipinaattia

Raaka-aineet

1 pkt Atria 900g XXXL Mexico Grillipihvi

Mustapapuhöystö:

1 rkl oliiviöljyä

2 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 kpl jalapeno ilman siemeniä

1/2 tl kuminaa

1 tlk kypsiä mustapapuja huuhdeltuna ja kuivattuna

2 dl kanalientä

1 rkl limemehua

1/2 tl suolaa ja mustapippuria myllystä

1 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna

Pekonipinaatti

1 pkt

1 pss Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

1/2 tl pinaattia (150 g)

suolaa ja pippuria myllystä

Näin se hoituu

Ota grillipihvit huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamista. Mustapapuhöystö: Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota valkosipulia, jalapenoa ja kuminaa 30sekuntia. Lisää pavut ja kanaliemi, keitä viisi minuuttia. Murskaa pavut ronskisti perunansurvimella ja jatka keittämistä välillä sekoittaen noin 10min kunnes höystö sakenee. Mausta limenmehulla, suolalla ja pippurilla. Koristele korianterilla. Pinaatti: Paista pekonikuutioita pannulla kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Lisää pinaatti ja paista yhdessä pekonien kanssa kunnes pinaatti on pehmeää. Mausta suolalla ja pippurilla. Liha: Grillaa XXXL pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisäkkeeksi sopii esimerkiksi vihreä salaatti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit