Wilhelm-maalaissalaatti
4
Henkeä
45 min

Wilhelm-maalaissalaatti

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 400g Perinteinen Grillimakkara

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

200 g kypsiä varhaisperunoita

1 punasipuli ohuina viipaleina

100 g neulapapuja

3 kananmunaa, kypsänä ja lohkoina

100 g mustia oliiveja

1 jääsalaatti leikattuna

1 dl persiljaa leikattuna

Kastike:

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl punaviinietikkaa

1 rkl ryytisinappia

suolaa, mustapippuria

Valkosipulipatonki:

1 maalaispatonki

100 g voita

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

persiljaa hienonnettuna

sitruunankuorta raastettuna

suolaa

Näin se hoituu

Salaattia varten kiehauta neulapavut kypsäksi suolavedessä ja jäähdytä ne nopeasti. Kokoa salaatti laakealle vadille. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada salaatin päälle ja anna maustua hetki. Grillaa pekonit molemmin puolin grillissä, valuta talouspaperin päällä ja nostele salaatin päälle. Sekoita valkosipulipatonkia varten voi, valkosipuli, persilja ja sitruunan kuori keskenään, mausta voilla. Leikkaa patonkiin vinoittain viiltoja, täytä valkosipulivoilla. Kääri patonki folioon ja lämmitä grillissä samaan aikaan, kun grillaat makkarat.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit