Wilhelm Juusto Grillipihvi, kermamuhennetut herneet ja perunamuusi
4
Henkeä
30 min

Wilhelm Juusto Grillipihvi, kermamuhennetut herneet ja perunamuusi

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 320g Juustomakkarapihvi

1 rkl rypsiöljyä

KERMAMUHENNETUT HERNEET

200 g pakasteherneitä

1 kpl keltasipulia

2 dl ruokakermaa

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1/4 tl suolaa

1/6 tl mustapippurirouhetta

PERUNAMUUSI

400 g jauhoista perunaa

50 g margariinia

1 dl kevyt maitoa

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Kuori perunat ja keitä ne suolatussa vedessä kunnes menevät lähes rikki. Kaada vesi pois ja survo perunat vatkaimella. Lisää pehmeä margariini ja sekoita. Kuumenna kerma ja lisää se muusin sekaan koko ajan sekoittaen. Lisää tarvittaessa suolaa.

Leikkaa pekoniviipaleista pieniä suikaleita. Kuumenna kattila ja lisää siihen sipulit ja pekonisuikaleet, kuullota kevyesti. Lisää sekaan herneet ja ruokakerma, keitä kunnes sakenee.

Kuumenna paistinpannu tai parila. Paista Wilhelm juustogrillipihvit molemmin puolin noin 2 minuuttia. Tarjoa muusin ja herneiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit