Wilhelm ja perunagnocchigratiini
4
Henkeä
30 min

Wilhelm ja perunagnocchigratiini

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 400g Perinteinen

1 pkt peruna gnoccheja

50 g voita

2 rkl vehnäjauhoja

3 dl kulutusmaitoa

50 g juustoraastetta

1/2 tl suolaa, muskottipähkinää

Näin se hoituu

Keitä gnocchit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja siirrä voideltuun uunivuokaan.

Sulata voi kattilassa, lisää voi. Lisää kuuma maito ja hauduta noin 5 minuuttia. Lisää juustoraaste ja mausta suolalla sekä muskottipähkinällä.
Kaada kastike gnocchien päälle, gratinoi uunissa 220 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa grillattujen Wilhelmien kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok