Wilhelm ja kermaista linssihöystöä
4
Henkeä
30 min

Wilhelm ja kermaista linssihöystöä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 400g Perinteinen Grillimakkara

1 rkl öljyä

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1 kpl sipulia kuutioituna

2 kpl porkkanaa kuutioituna

1 varsisellerin varsi kuutioituna

2 timjaminoksaa

2 dl kanalientä

400 g kypsiä linssejä

1 dl ranskankermaa

1/2 tl suolaa ja mustapippuria rouhittuna

4 viipale maalaisleipää paahdettuna grillissä

Näin se hoituu

Kuumenna öljy muurinpohjapannussa tai paistinpannussa. Lisää pekonit ja paista ne rapeaksi. Lisää sipuli, porkkanat, varsiselleri ja timjami. Paista hetki. Lisää kanaliemi ja linssit, hauduta hetki. Lisää ranskankerma, suola ja mustapippuri ja kuumenna. Tarkista maku. Tarjoa grillattujen Wilhelmien ja maalaisleivän kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit