Wilhelm ja chilipaahdettua parsakaalia
4
Henkeä
30 min

Wilhelm ja chilipaahdettua parsakaalia

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 400g Perinteinen

500 g parsakaalia lohkoina

1 punainen chili kuutioina

1 valkosipulinkynsi murskattuna

2 rkl oliiviöljyä

1/2 tl suolaa, mustapippuria

Näin se hoituu

Mausta parsakaalit chilillä, valkosipulilla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä grillattujen Wilhelmien kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok