Wilhelm grillipihvit ja grillatut pekoni-perunat
4
Henkeä
20 min

Wilhelm grillipihvit ja grillatut pekoni-perunat

Raaka-aineet

1 pkt Atria Wilhelm 320g Makkarapihvi

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

400 g Rosamunda perunaa

2 rkl rypsiöljyä

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Pese ja kuivaa perunat hyvin. Viipaloi ne sen jälkeen noin 1/2 cm vahvuisiksi viipaleiksi. Öljyä ja mausta perunat suolalla ja pippurilla. Grillaa ensin perunaviipaleita noin 5 minuuttia molemmin puolin, laita sen jälkeen viipaleen päälle pekoniviipale (voit myös kietaista perunaviipaleen ympärille pekoniviipaleen). Jatka grillaamista kunnes pekoni on rapea ja peruna pehmeä. Grillaa samalla grillissä Wilhelm Grillipihvi noin 2 minuuttia molemmin puolin.

Tarjoa halutessasi pihvien ja perunoiden kanssa tomaattista kermaviilikastiketta ja salaattia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit