Werneri Mac and Cheese
4
Henkeä
20 min

Werneri Mac and Cheese

Raaka-aineet

400 g makaronia

vettä ja suolaa makaronien keittämiseen

0,7-1 pkt Atria Werneri Luonnonkuorinakki 360g

tai

1 pkt Atria Werneri Kuoreton Nakki 280g

50 g voita

1 dl vehnäjauhoja

6 dl vettä

2 dl kermaa

200-250 g cheddarsulatejuustoa

suolaa

mustapippuria myllystä

ruohosipulia

Näin se hoituu

Keitä makaroneja suolalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta vesi pois.

Leikkaa nakit noin sentin paloiksi.

Laita voi kasariin ja kuumenna kunnes voi alkaa kiehua. Lisää vehnäjauhot ja kypsennä jauho-voiseosta muutaman minuutin ajan, älä ruskista. Kaada joukkoon vesi pieninä erinä ja samalla sekoitellen jotta kastikkeesta tulee tasaista. Lisää kerma ja sulatejuusto ja sekoita taas tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon nakinpalat ja makaronit, ja mausta suolalla ja pippurilla.

Silppua ruohosipuli ja lisää sitä reilusti joko annoksiin tai tarjoiluastiaan mac and cheesen päälle.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki