Vuohenjuustotoast ja rosmariini-uunipunajuuret
6
Henkeä
60 min

Vuohenjuustotoast ja rosmariini-uunipunajuuret

Raaka-aineet

500 g punajuuria

2 rkl hunajaa

2 rkl balsamico-etikkaa

1 tl suolaa

1/2 tl rosmariinia

6 kpl paahtoleipää

300 g vuohenjuustoa

1 rkl hunajaa

1 ruukku rucola-salaattia

Näin se hoituu

Kuori ja leikkaa punajuuret lohkoiksi tai viipaleiksi. Mausta ne hunajalla, etikalla, suolalla ja rosmariinilla. Paahda uunissa 180 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes ovat kypsiä.

Leikkaa paahtoleipä ja vuohenjuusto pyöreän malliseksi, leipä hieman juustoviipaletta suuremmaksi. Laita juustoviipale leivän päälle, voitele hunajalla ja lämmitä uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia. Kokoa annos punajuurista, leivästä ja salaatista. Voit tarjoilla punajuuret kylmänä tai lämpimänä.

Reseptit ja vinkit