Vuohenjuustolla kuorrutettua broileria, porkkanaa ja basilikaöljyä
4
Henkeä
30 min

Vuohenjuustolla kuorrutettua broileria, porkkanaa ja basilikaöljyä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 600g Hunaja Kanan Ohut Fileeleike

1 rkl öljyä

4 porkkanaa

200 g vuohenjuustoa

3 dl basmatiriisiä

1 ruukku basilikaa

1/2 tl suolaa

1 rkl viinietikkaa

1 dl öljyä

Näin se hoituu

Paista leikkeet öljyssä lähes kypsiksi ja nosta ne uunipellille, lohkoiksi leikattujen porkkanoiden päälle. Aseta lihojen päälle vuohenjuustoviipale ja paista grillivastuksen alla niin, että juusto saa hiukan väriä. Keitä riisi kypsäksi. Murskaa basilika tehosekoittimessa suolan, etikan ja öljyn kanssa sileäksi yrttiöljyksi ja pirskottele sitä valmiiden kananrintojen päälle.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok