Viljaporsaan Marmorifileetä Välimeren tapaan
4
Henkeä
60 min

Viljaporsaan Marmorifileetä Välimeren tapaan

Raaka-aineet

1 kpl Atria n600g Viljaporsaan Marmorifilee, kypsä

Paahdetut oliiviperunat:

4 kpl suurta perunaa

2 rkl oliivi- tai rypsiöljyä

1 tl suolaa

1 dl kivettömiä kalamataoliiveita kevyesti murskattuina tai pilkottuina

Feta-kasvispaistos:

1 kpl kesäkurpitsa

1 kpl munakoiso

1 rkl oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

0,5 tl sokeria

0,5 tl mustapippuria myllystä

200 g fetaa

Lisäksi:

tuoretta basilikaa

tuoretta oreganoa

tuoretta persiljaa

Näin se hoituu

Poista marmorifilee pakkauksestaan ja viipaloi se.

Pese perunat ja leikaa ne lohkoiksi, laita lohkot kylmään veteen odottamaan. Valmistele tässä vaiheessa jo myös feta-kasvispaistosta (katso ohjeet alempaa). Kuivaa perunalohkot ja ripottele pinnalle öljy ja suola. Laita perunat 225-asteiseen uuniin 15 minuutiksi.

Lisää oliivit perunoiden joukkoon. Laita tässä vaiheessa uuniin myös feta-kasvispaistos, sekä marmorifileeviipaleet ja tomaatit. Pidä näitä kaikkia uunissa vielä 10 minuutin ajan.

Feta-kasvispaistos: Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Levitä viipaleet yhteen kerrokseen uunipellille ja ripottele pintaan suolaa, siirrä sivuun 20 minuutiksi. Mausta kokonaiset tomaatit suolalla, sokerilla ja pippurilla. Taputtele kesäkurpitsat ja munakoisot kuivaksi talouspaperilla. Lohko paprikat ja poista siemenet. Lado uunivuokaan tai –pellille limittäin kesäkurpitsaa, munakoisoa ja paprikaa. Murusta pinnalle feta ja ripottele pinnalle öljyä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit