Viljaporsaan fileepihvit kermaisen suppilovahverokastikkeen kanssa
2
Henkeä
40 min

Viljaporsaan fileepihvit kermaisen suppilovahverokastikkeen kanssa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan Viljaporsas Ohut Fileepihvi Naturell 240g

suolaa

rouhittua mustapippuria

tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna

Suppilovahveropasta:

0,5 ltr tuoreita suppilovahveroita

1 kpl sipuli

2 rkl voita

2 rkl vehnäjauhoja

4 dl lihalientä

2 dl kermaa

3 rkl valmista kahvia

1 tl suolaa

200 g pastaa

Näin se hoituu

Silkkinen, suppilovahverokastikkeessa pyöräytetty pasta ja mehevät possunpihvit ovat syksyruokaa parhaimmillaan!

Tämä resepti on suunniteltu Satokausikalenterin koekeittiöllä, osana Atrian ja Satokausikalenterin yhteistä Sadonkorjuu-kampanjaa.

Ota lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Valmista ensin suppilovahverokastike. Revi isommat sienet kahteen tai useampaan osaan, pienet voit jättää kokonaisiksi. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja paista sipulia ja suppilovahveroita, kunnes sienistä on haihtunut neste. Ripottele kattilaan vehnäjauho ja sekoita se sipuli-sieniseoksen joukkoon. Lisää lihaliemi kattilaan vähitellen koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen muhia noin 10 minuuttia. Lisää kastikkeen joukkoon kerma ja kahvi. Mausta suolalla.

Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita suppilovahverokastikkeen joukkoon.

Paista porsaan fileepihvit kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä noin 8 minuuttia, kunnes pihvien sisälämpötila on 70°C. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri pihvit folioon ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua.

Tarjoile paistetut Viljaporsaan Fileepihvit suppilovahveropastan kanssa. Viimeistele annokset runsaalla määrällä tuoretta hienonnettua persiljaa.


Vinkki: Voit tarjoilla fileepihvit ja suppilovahverokastikkeen myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki