Viljaporsaan fileelankkuletti ja fetasalaattia
90 min

Viljaporsaan fileelankkuletti ja fetasalaattia

Raaka-aineet

1 kpl Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku

1 kpl tammenlehväsalaatti tai pussi salaattisekoitusta

1 rasia kirsikkatomaatteja

1 pkt fetaa kuutioituna

Näin se hoituu

Leikkaa lankkufilee pitkittäin kolmeen yhtä paksuun osaan lähes kokonaan, jätä filee ehjäksi toisesta päästä noin sentin matkalta.

Aloita letittäminen siirtämällä jompikumpi reunasoiroista keskelle, tee samoin toiselle reunasoirolle. Jatka kunnes letti on valmis ja kiinnitä letin pää cocktailtikulla. Grillaa lettiin ensin raidat kuumassa grillissä. Kypsennä sitten miedommalla lämmöllä kypsäksi, eli kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Aikaa tähän menee noin 20-30 minuuttia. Anna letin vetäytyä kymmenisen minuuttia ennen sen leikkaamista.

Puhdista salaatin lehdet mahdollisesta mullasta ja revi. Asettele salaatti tarjoiluvadille, lisää päälle tomaatit ja fetakuutiot. Nosta filee salaatin viereen ja tarjoile.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok