Viljaporsaan fileelankkua ja kotitekoista ketsuppia
4
Henkeä
45 min

Viljaporsaan fileelankkua ja kotitekoista ketsuppia

Raaka-aineet

Ketsuppi

500 g tomaatteja

1 kpl punainen chili (ilman siemeniä)

1-2 kpl valkosipulinkynttä murskattuna

1 kpl sipuli isoina lohkoina

2 dl vettä

2 rkl etikkaa

1 tl suolaa

0,5 dl sokeria

0,33 tl sinappijauhetta

0,25 tl kanelia

1 kpl Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku

2 rkl Mole Rub -mausteseosta (katso resepti tai käytä valmista rub-mausteseosta)

Mole Rub -mausteseosta (katso resepti, tai käytä valmista rub-mausteseosta)

Näin se hoituu

Huuhdo ja lohko tomaatit foliovuokaan. Lisää sipulit ja chili. Laita vuoka epäsuoralle lämmölle grilliin (lämpötila noin 200 astetta) ja paahda kunnes tomaatit kypsyvät ja muhentuvat. Lisää vuokaan vesi, etikka, suola, sokeri, sinappijauhe ja kaneli. Anna kypsyä grillissä vielä noin 25-30 minuuttia. Soseuta blenderissä tai sauvasekoittimella. Anna ketsupin jäähtyä ja pakkaa ilmatiiviiseen puhtaaseen lasipurkkiin. Säilytä jääkaapissa.

Mausta fileelankku rubilla ja paista kuumalla grillillä viisi minuuttia per puoli. Anna lihan vetäytyä grillin ylätasolla pari minuuttia ennen leikkaamista kolmioiksi. Tarjoile itse valmistetun ketsupin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok