Viljaporsaan Fileelankku-pizza
4
Henkeä
50 min

Viljaporsaan Fileelankku-pizza

Raaka-aineet

1 kpl Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku

2 tl suolaa

2 tl mustapippuria rouhittuna

2 rkl tomaattipyreetä

2 rkl pestoa

2 rkl sinappia tai bbq-kastiketta

2-4 kpl tuoretta herkkusientä viipaloituna

1 tlk ananaslohkoja

1 kpl paprika viipaloituna

2 dl juustoraastetta (esim. mozzarellaa tai pizzajuustoa)

Näin se hoituu

Ota Fileelankku huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista.

Mausta Fileelankku suolalla ja pippurilla. (Fileelankku on valmiiksi kevyesti maustettu, joten voit jättää suolat ja pippurit myös lisäämättä.) Grillaa kuumassa grillissä Fileelankkuun kauniit raidat.

Levitä tomaattipyree kolmannekselle Fileelankkua. Levitä toiselle kolmannekselle pesto ja kolmannelle kolmannekselle sinappi tai bbq-kastike. Ripottele päälle muut täytteet. Aseta Fileelankku-pizza kuumaan grilliin. Käytä grillin yläpoltinta, mikäli sellainen grillistäsi löytyy. Voit viimeistellä Fileelankun myös 225-asteisessa uunissa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok