Venäläinen naudanpata
4
Henkeä
60 min

Venäläinen naudanpata

Raaka-aineet

1 pkt Atria Bravuuri 700g Naudan Uunipata

1 prk smetanaa

1 maustekurkku

10 valkosipulinkynttä

800 g perunoita

2 rkl öljyä

suolaa

60 g etikkapunajuurta

Näin se hoituu

Valmista uunivalmis pata muutoin ohjeen mukaan, mutta korvaa kerma smetanalla. Kuutioi myös maustekurkku ja valkosipulinkynnet padan joukkoon. Viipaloi kuoritut perunat, pyöräytä ne öljyssä ja mausta suolalla. Kypsennä uunissa kypsiksi, ainakin saman ajan kuin lihapata kypsyy. Tarjoa pataa ja viipaleperunoita viipaloidun tai kuutioidun punajuuren kanssa

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok