Värikäs Viljaporsaan Fileelankku -letti
90 min

Värikäs Viljaporsaan Fileelankku -letti

Raaka-aineet

1 kpl Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku

Soiron 1 maustamiseen

1 rkl inkivääripyreetä

Soiron 2 maustamiseen

2 rkl dry rub -kuivamausteseosta

Soiron 3 maustamiseen

2 rkl Herbes de Provence -mausteseosta (tai muita yrttejä)

2 tl suolaa

Näin se hoituu

Leikkaa lankkufilee pitkittäin kolmeen tasapaksuun osaan, niin että jätät kuitenkin fileen toiseen päähän ehjän, vähintään sentin levyisen reunan. Mausta jokainen letin osa omalla mausteseoksella ja suolalla.

Aloita letittäminen siirtämällä jompikumpi reunasoiroista keskelle, tee samoin toiselle reunasoirolle. Jatka kunnes letti on valmis. Kiinnitä letin pää cocktailtikulla.

Grillaa lettiin raidat kuumassa grillissä ja kypsennä lettiä sen jälkeen miedossa lämmössä noin 20-30 minuuttia, tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Anna letin vetäytyä 5-10 minuuttia ennen leikkaamista. Tarjoile esimerkiksi salaattipedillä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok