Vaniljamarinoitu broilerinfilee sahramikastikkeella
4
Henkeä
30 min

Vaniljamarinoitu broilerinfilee sahramikastikkeella

Raaka-aineet

BROILERINFILEET

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

2 rkl vaniljasiirappia

1 tl suolaa

1 dl korppujauhoa

1 rkl kanelia

KASTIKE

1 kpl keltasipulia

2 rkl vehnäjauhoja

1 rkl voita

3 dl kasvislientä

1 pkt (0,5 g) sahramia

1 dl ruokakermaa 15%

1 kpl kananmunan keltuaisia

RIISI

2 dl basmatiriisiä

4 dl vettä

1/2 tl suolaa

100 g säilykepersikkaa

Näin se hoituu

Broilerin valmistus: Leikkaa fileet pitkittäin siten, että yhdestä kokonaisesta fileestä tulee kaksi pitkää siivua. Sivele maustamattomat fileet vaniljasiirapilla ja sirottele hieman suolaa päälle. Leivitä korppujauho-kaneliseoksella. Ota fileisiin hieman väriä paistamalla niitä hetken paistinpannulla ja loppukypsennä uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia.

Kastikkeen valmistus: Freesaa pieneksi hakkeeksi silputtua sipulia voissa hetken aikaa. Lisää jauhot ja sekoita. Lisää seuraavaksi joukkoon lämmin kasvisliemi ja sahrami. Keitä 5 minuutin ajan välillä sekoittaen. Tässä välissä sekoita ruokakerma ja keltuainen vaahdoksi ja lisää liemeen samalla sekoittaen. Älä kiehauta kastiketta vaan anna sen keittyä rauhassa kokoon.

Riisi: Lisää riisi kiehuvaan veteen suolan kera. Sekoita riisejä hieman keittämisen alussa, jotta ne eivät jää kattilan pohjaan kiinni. Keitä noin 10 minuuttia niin, että riisi on kypsää. Lisää pieneksi hakattu persikkasilppu joukkoon hieman ennen tarjoilua

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit