Uunimakkarat perunapedillä & juustohunnulla
5
Henkeä
40 min

Uunimakkarat perunapedillä & juustohunnulla

Raaka-aineet

1 pkt Atria 450g Kunnon Herkkulenkki

400 g peruna-purjosekoitusta (pakaste)

1 tl yrttisuolaa

1 dl lihalientä

1 rkl sinappia

1 rkl ketsuppia

2 dl juustoraastetta

Näin se hoituu

Levitä peruna-purjoseos sopivan kokoiseen uunivuokaan. Mausta yrttisuolalla ja kaada päälle ruoanvalmistuskerma tai lihaliemi. Kuori ja viipaloi lenkki. Levitä lenkkiviipaleet perunapedille. Mausta sinapilla ja ketsupilla. Peitä pinta juustoraasteella. Kypsennä 200 asteen uuninlämmössä 30-40 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit