Ulkoilijan pata
10
Henkeä
140 min

Ulkoilijan pata

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

1 rkl voita

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

3 kpl keltasipulia

3 kpl laakerinlehteä

70 g tomaattisosetta

7 dl lihaliemi

2 dl ruokakermaa 5%

100 g kuivattuja pehmeitä aprikooseja

Näin se hoituu

Suikaloi tai kuutioi naudan liha ja paista se kolmessa erässä margariinissa pannulla. Siirrä paistetut lihapalat pataan. Mausta lihat suolalla ja mustapippurilla. Paista pekonikuutiot pannulla. Lisää pekonien sekaan hienonnetut sipulit hetkeksi hautumaan. Kaada seos lihojen joukkoon. Lisää pataan loput ainekset. Anna padan hautua uunissa 175 asteessa noin 2 tuntia. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok