Tournedos Rossini naudan sisäfileestä
4
Henkeä
30 min

Tournedos Rossini naudan sisäfileestä

Raaka-aineet

1 kpl Atria n1,1kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäfilee vakuumi

2 rkl öljyä

2 rkl voita

2 tl suolaa

2 tl mustapippuria

4 kpl paahtoleipäviipaletta

4 viipale ankanmaksaa

4 viipale tryffeliä

1,5 dl madeiraa

1 rkl voita

Näin se hoituu

Leikkaa sisäfileestä kaksi 2 cm paksuista pihviä. Ota pihvit huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Sivele pihveihin öljyä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Leikkaa paahtoleivät pihvien kokoisiksi.
Sulata puolet voista ja lisää puolet öljystä kuumalle pannulle. Paista leipiin kaunis väri ja siirrä leivät lautasille.
Puhdista pannu paperilla ja lisää loput öljystä ja voista. Paista pihvit halutun kypsyisiksi ja siirrä sivuun, pidä pihvit lämpiminä.
Puhdista pannu jälleen talouspaperilla ja paista ankanmaksaviipaleet todella kuumalla pannulla, noin 30 sekuntia per puoli. Siirrä maksat pihvien päälle.
Puhdista pannu jälleen rasvasta ja kuumenna, kaada pannuun madeira ja anna kiehua niin että nesteestä on jäljellä puolet. Lisää voi voimakkaasti vatkaten. Siivilöi kastike.
Nosta pihvit paahtoleivän päälle, kaada kastiketta pihveille ja koristele tryffeliviipaleilla.

Reseptit ja vinkit

Vinkki