Tomaatti-mozzarellabroileri ja uunivihannekset
5
Henkeä
40 min

Tomaatti-mozzarellabroileri ja uunivihannekset

Raaka-aineet

UUNIVIHANNEKSET

100 g pikkusipuleita

100 g porkkanaa

100 g varsiselleriä

100 g fenkolia

100 g vihreitä oliiveja

1 tl suolaa

1 rkl soijakastiketta

1 rkl oliiviöljyä

2 dl valkoviiniä

BROILERI

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

1 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 tl oreganoa

100 g kirsikkatomaatteja

100 g mozzarella-juustoa

1/2 ruukku basilikaa

Näin se hoituu

Kuori pikkusipulit ja porkkanat ja leikkaa ne lohkoiksi. Leikkaa myös varsiselleri ja fenkoli lohkoiksi. Mausta vihannekset ja pyörittele öljyssä. Siirrä uunivuokaan, lisää valkoviini ja paista uunissa 180 asteessa 20 minuuttia.

Ruskista broilerin leikkeet pannulla oliiviöljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Laita broilerin leikkeet vihannesten päälle ja paista uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia. Lisää päälle tomaatit ja mozzarella ja lämmitä uunissa vielä 5 minuuttia. Ennen tarjoilua ripottele pinnalle leikattua basilikkaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit