Tikkarit Viljaporsaan Fileelankusta
4
Henkeä
40 min

Tikkarit Viljaporsaan Fileelankusta

Raaka-aineet

1 kpl Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria rouhittuna

1 rasia valkosipulituorejuustoa

1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna

1 tl tuoretta rosmariinia silputtuna

1 tl bbq-kastiketta

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

varrastikkuja

Näin se hoituu

Ota lankkufilee huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillaamista.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja levitä fileelle. Kääri filee tiukalle rullalle ja painele saumakohtaan varrastikkuja tuuman välein. Leikkaa filee tikkujen välistä tikkareiksi. Grillaa tikkareita kuumassa grillissä noin 8 minuuttia, tai kunnes ne ovat kypsiä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok