Teriyaki-porsaanpihvit ja maissisalsa
5
Henkeä
45 min

Teriyaki-porsaanpihvit ja maissisalsa

Raaka-aineet

PIHVIT

1 pkt Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

1 dl teriyaki-kastiketta

1/2 dl vettä

1 kpl punaista chiliä

2 kpl valkosipulin kynsiä

1 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

MAISSISALSA

200 g maissinjyviä (säilyke)

100 g tomaattia

50 g punasipulia

1 ruukku korianteria

2 rkl sweet chili -kastiketta

2 rkl oliiviöljyä

1/2 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Halkaise chili, poista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna kuoritut valkosipulin kynnet. Sekoita teriyaki-kastike, vesi, chili, ja valkosipuli.

Leikkaa fileestä noin 2 cm viipaleita. Grillaa pihveihin nopeasti pinnat, tai paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Ripottele pihvien pinnalle suolaa. Siirrä pihvit esimerkiksi alumiinivuokaan. Kaada teriyaki-kastike päälle ja anna maustua noin puoli tuntia. Kypsennä sitten grillissä tai uunissa 150 asteessa noin 20 minuuttia.

Valmista maissisalsa. Valuta maissi hyvin. Kuutioi tomaatti sekä punasipuli ja hienonna korianteri. Yhdistä kaikki aineet ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoa maissisalsa Teriyaki-porsaan ja esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit