Tequila-limemarinoitua broileria grillistä
4
Henkeä
35 min

Tequila-limemarinoitua broileria grillistä

Raaka-aineet

1 pkt Atria 450g Merisuola Broilerin Reilut Palat

metallisia tai vedessä liotettuja puisia varrastikkuja

Marinadi:

1 ruukku korianteria hienonnettuna

1 kpl lime (kuori ja mehu)

3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

0,5-1 kpl punainen chili kuutioituna

0,5 tl mustapippuria myllystä

1 dl öljyä

0,5 dl tequilaa

Näin se hoituu

Kokeile broilerin marinoimiseen tequilasta ja limestä sekoitettua marinadia. Kypsennä broileri grillissä ja tarjoile riisin ja raikkaan salaatin kera.

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita broileripalat muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sekoittele jotta marinadi leviää tasaisesti. Marinoi lihoja vähintään tunti, mielellään yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen kypsennystä.

Pujota marinoidut broilerit varrastikkuihin ja grillaa muutaman minuutin välein käännellen, kunnes lihassa on kauttaaltaan hyvä väri ja broileri on läpikypsää. Voi tarkistaa kypsyyden sisälämpömittarilla. Kun sisälämpö yltää 75 asteeseen, on broileri kypsää.

Tarjoile tequila-limemarinoidut broilerit vaikka höyrytetyn riisin ja raikkaan salaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki