Täytetyt makkararullat
5
Henkeä
20 min

Täytetyt makkararullat

Raaka-aineet

1 pkt Atria 500g Punainen Lenkki

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

TÄYTE

50 g makkarakuutioita (reunasiivuista)

50 g juustoraastetta

30 g leikattavaa sulatejuustoa

1 kpl keltasipulia

1/2 kpl kurkkua

1 kpl tomaattia

2 kpl kananmunia

1/2 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Kuori makkara ja halkaise se pituussuuntaisesti 4 siivuun. Taita keskimmäiset siivut ympyrän muotoon halkaisijaltaan 5 cm ja kiedo 3 siivua pekonia rullan ympäri, jotta se pysyy kasassa. Tee näin joka makkaralle. Laita kaikki makkararullat leivinpaperin päälle uunivuokaan. Kuutio reunasiivut 1/2 cm x 1/2 cm kokoisiksi.

Käytä tomaatteja kiehuvassa vedessä, jotta saat niistä kuoren irti. Kuutioi tomaatin hedelmäliha. Kuutioi kurkku, sipuli ja sulatejuusto. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja mausta mustapippurilla. Täytä rullat täytteellä ja paista uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit