Täytetyt kebakot
3
Henkeä
35 min

Täytetyt kepakot

Raaka-aineet

Dippi:

6 kpl korianterinoksaa hienonnettuna

5-6 rkl chipotle-pyreetä (tai esim. sauvasekoittimella hienonnettuja chipotle-chilejä)

1,5 dl majoneesia

1 prk kermaviiliä

2 tl limemehua

suolaa

sokeria

Kepakot:

1 kpl sipuli

2 kpl valkosipulinkynttä

1 kpl punainen mieto chili

1 pkt Atria 600g Burger Naudanliha

2 kpl kananmunaa

1,5 tl savupaprikajauhetta

1,5 tl chilijauhetta

1,5 tl suolaa

1 tl juustokuminaa eli jeeraa

mustapippuria myllystä

2-5 kpl korianterinoksaa hienonnettuna

Kebakoiden täytteeksi:

120 g savujuustoa

Lisäksi:

varrastikkuja

öljyä paistamiseen

Näin se hoituu

Savujuustotäytteiset jauhelihakepakot valmistuvat kätevästi grillissä. Miedosti savuinen chipotledippi tuo potkua ja raikkautta kepakoiden kylkeen.

Valmista ensin dippi sekoittamalla sen ainekset keskenään ja mausta maun mukaan suolalla ja sokerilla. Laita jääkaappiin odottamaan.

Hienonna sipuli, valkosipuli sekä chili ja kuullota öljyssä. Anna jäähtyä hetki ja sekoita burgerlihan joukkoon. Lisää myös loput kepakoiden ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Leikkaa savujuustosta pikkurillin paksuisia tankoja ja lävistä tanko varrastikulla. Pyöritä päälle jauhelihamassaa niin, että juustotanko peittyy. Grillaa reilut kymmenen minuuttia joka puolelta, tai kunnes juusto alkaa sulaa ja tiristä ulos kepakoista.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki