Täytetty possun sisäfilee
4
Henkeä
40 min

Täytetty possun sisäfilee

Raaka-aineet

1 pkt Atria n500g Naturell Viljaporsaan Sisäfilee

1/2 dl oliiviöljyä

TÄYTE

4 kpl valkosipulin kynsiä

1 kpl keltasipulia

1 dl tuoreita yrttejä (persilja, basilika, salvia)

70 g parmesan-juustoa

1 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

Näin se hoituu

Hienonna sipulit ja yrtit. Sekoita kaikki täyteainekset tasaiseksi massaksi. Tee fileen paksusta päästä syvä viilto ohuella veitsellä. Täytä fileet massalla ja sulje pää esimerkiksi hammastikulla. Voitele filee vielä öljyllä ennen paistamista/grillausta.

Kypsennä fileetä tasaisella lämmöllä noin 15-20 minuuttia välillä käännellen ja öljyllä voidellen. Mausta kypsennyksen loppuvaiheessa suolalla ja pippurilla. Jos paistat fileen uunissa niin ruskista se ensin pannulla ja suorita loppupaisto uunissa 150 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoile fileen kanssa keitettyjä perunoita, luumu-kermakastiketta ja raikasta salaattia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit