Täytetty porsaanfileerulla
7
Henkeä
50 min

Täytetty porsaanfileerulla

Raaka-aineet

1 pkt Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

3 rkl sinappia

1/2 tl mustapippurijauhetta

1 tl suolaa

1 dl pestokastiketta

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

50 g mustia oliiveja

50 g aurinkokuivattua tomaattia

Näin se hoituu

Leikkaa filee levyksi varovasti viilu kerrallaan, niin että se kuitenkin pysyy yhtenä kappaleena. Levitä levylle sinappia ja mausta pippureilla ja suolalla. Levitä tämän jälkeen pestokastike tasaisesti koko levylle. Lado seuraavana pekonit, oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit.

Kääri levy rullalle tiukasti ja sido se paketiksi tai käytä verkkoa. Lankana voit käyttää luonnonkuitua, koska se ei pala uunissa. Ruskista pinta kevyesti paistinpannulla. Mikäli pestoa jäi, voit sivellä sen tässä vaiheessa rullan ympärille.

Kypsennä rulla vuoassa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Mehukkuuden säilyttämiseksi kääri rulla tämän jälkeen folioon ja jatka kypsentämistä vielä 15 minuuttia. Ota uunista ja anna lihan levätä hetken ennen tarjoilua.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit