Täytetty porkkanalenkki ja uunivihannekset
2
Henkeä
60 min

Täytetty porkkanalenkki ja uunivihannekset

Raaka-aineet

1 kpl pienehkö porkkana hienona raasteena

0,5 dl silputtua tuoretta rakuunaa

0,5 rasia Voimakas Koskenlaskija -sulatejuustoa

1 pkt Atria 400g Lihaisa Porkkanalenkki

Uunivihannekset:

2 kpl kiinteää tomaattia reiluina lohkoina

1 kpl pienehkö keltainen paprika reiluina lohkoina

1 kpl vihreä omena reiluina lohkoina

1 kpl sipuli reiluina lohkoina

muutama varsi timjamia hienonnettuna

1 tl hunajaa

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

0,5 tl suolaa

mustapipputia myllystä

Näin se hoituu

Sekoita porkkanaraaste ja hienonnettu rakuuna sulatejuuston sekaan. Voit pehmittää juustoa varovasti esimerkiksi mikrossa jolloin sekoittaminen käy helpommin.

Kuori lenkit ja tee niihin viillot lähes halki asti ja täytä viillot juustotäytteellä. Aseta makkarat uunivuokaan.

Sekoita uunikasvisten ainekset keskenään ja kaada seos makkaroiden ympärille vuokaan.

Paista uunissa 180 asteessa 30-40 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok