Takuumureat naudan pihvit
6
Henkeä
20 min

Takuumureat naudan pihvit

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,1kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäfilee vakuumi

20 g rypsiöljyä tai voita

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

Näin se hoituu

Ota liha huoneenlämpöön vähintään tunti ennen kokkaamista.

Leikkaa filee 3-5 senttimetriä paksuiksi pihveiksi. Muotoile pihvit hellästi käsin.

Jos liha on kosteaa, pyyhkäise lihan pinta talouspaperilla kuivaksi. Grillaa tai paista rypsiöljyssä tai voissa pannulla. Huomioi että lihaa ei voi ladata pannua täyteen, muuten pannun lämpötila jäähtyy liikaa eikä paisto onnistu täydellisesti. Peitä kerrallaan enintään 2/3 osaa pannun pinta-alasta. Ota pihveihin ensin kaunis väri kovemmalla lämmöllä, laske lämpötilaa sen jälkeen ja anna pihvien kypsyä haluamasi kypsyisiksi. Muista aina antaa lihan levätä hetki ennen tarjoilua esimerkiksi löyhässä foliokääreessä.

Laadukas liha on edukseen simppeleiden lisäkkeiden seurassa. Tarjoa pihvien kanssa esimerkiksi keitettyä tai grillattua parsaa ja persiljavoita.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit