Taikinoitu Tournedos
10
Henkeä
30 min

Taikinoitu Tournedos

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,1kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäfilee vakuumi

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

1 rkl rypsiöljyä

100 g siitakesieniä

100 g maksapasteijaa

1 dl ruokakermaa

2 rkl konjakkia

1 tl paprikajauhetta

500 g voitaikinaa

1 kpl kananmunia

Näin se hoituu

Leikkaa sisäfilee 2-3 cm paksuisiksi pihveiksi. Ruskista pihvit kuumalla pannulla kauttaaltaan, mausta suolalla ja mustapippurilla. Valmista täyte ruskistamalla ensin pannulla sienet kunnes neste kokonaan haihtunut. Jäähdytä. Sekoita keskenään kerma, konjakki ja maksapasteija. Lisää joukkoon myös jäähtyneet sienet ja mausteet.

Kauli voitaikinalevyt noin 1 mm vahvuisiksi ja leikkaa siitä 15 cm x 15 cm kokoisia neliöitä. Laita täytettä jokaiselle taikinalevylle nokare. Laita sitten pihvit ja taita lopuksi taikina tiiviisti pihvin päälle. Leikkaa ylimääräinen taikina pois. Voitele nyytit kananmunalla ja paista uunissa 225°C noin 10 minuuttia.

Tarjoa lisänä Madeirakastiketta ja höyrytettyjä kasviksia.

Reseptit ja vinkit