Tacot valmiiksi kypsennetystä, taatusti mureasta rosvopaistista
2
Henkeä
60 min

Tacot valmiiksi kypsennetystä, taatusti mureasta rosvopaistista

Raaka-aineet

1 kpl Atria n600g Viljaporsaan Rosvopaisti, kypsä

Feta-minttusalaatti

1 pkt rucolaa

2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna

100 g fetaa

1 rkl hyvää oliiviöljyä

0,5 tl mustapippuria rouhittuna

1 rkl auringonkukansiemeniä

Taateli-punasipulichutney

8 kpl kivetöntä taatelia ohuina viipaleina

0,5 kpl punasipuli kuutioituna

1 kpl appelsiinin kuori ja raastettu kuori

3 dl vettä

1 kpl laakerinlehti

1 kpl tähtianis

0,25 kpl vaniljatanko halkaistuna

0,25 tl inkiväärijauhetta

0,25 tl jauhettua kuminaa

1 dl hillosokeria

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

Lisäksi

maissitortilloita tai tacokuoria

Näin se hoituu

Ota rosvopaisti huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kuumentamista.

Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään.

Laita taateliviipaleet kattilaan yhdessä kaikkien muiden chutneyainesten kanssa. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes chutney saostuu. Tarkista maku. Jos haluat chutneystä happamamman makuisen, lisää hieman balsamicoetikkaa tai sitruunanmehua.

Kuumenna rosvopaisti uunissa ja revi tai leikkaa se haluamasi kokoisiksi paloiksi.

Lämmitä maissitortillat tai tacokuoret ja täytä ne salaatilla, rosvopaistilla ja chutneyllä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki