Nakkichili-tacot
4
Henkeä
30 min

Nakkichili-tacot

Raaka-aineet

1 pkt Atria 280g Rehti Lihaisa Nakki

1 avokado

1 dl ranskankermaa

1 lime

1 prk mietoa salsaa

1 pkt tacokuoria

1 sipuli kuutioituna

1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna

1 rooman salaattia (esim. romaine)

1 kpl punainen paprika kuutioituna

1/2 dl oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

Näin se hoituu

Halkaise avokado, poista kivet lusikalla ja koverra malto irti kuoresta. Kuutioi toinen puolikas avokadosta ja laita syrjään. Soseuta toinen avocadon puolikas sauvasekoittimella. Lisää ranskankerma, raastettu limen kuori ja sekä limestä puristettu mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja sekoita tasaiseksi.

Kuutioi nakit ja paista ne pannulla oliiviöljyssä. Lisää joukkoon salsa ja hauduta viitisen minuuttia.

Lämmitä tacokuoret uunissa.

Revi salaattia tacokuorien pohjalle. Lisää nakkichiliä ja avokadotahnaa salaatin päälle. Lisää avokado-, paprika- ja sipulikuutiot sekä viimeiseksi hienonnettu korianteri.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki