Syksyinen porsaan pihvifilee
6
Henkeä
60 min

Syksyinen porsaan pihvifilee

Raaka-aineet

PIHVIFILEE

1 kpl Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

1/2 dl suppilovahveroita tai herkkusieniä

1 kpl keltasipulia

2 tl merisuolaa

1/2 tl paprikajauhetta

1 rkl sinappia

KASTIKE

1 dl Ragulettoa

1 dl ruokakermaa

1/4 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Tee aloitusviilto fileen päähän. Avarra filee esim. teroituspuukolla, älä puhkaise fileen toista päätä. Valmista täyte hienontamalla pekoni, sienet ja sipuli ja ruskista ne pannulla. Täytä filee käyttäen apuna esim. teroituspuukkoa. Ruskista filee pannulla voissa. Mausta merisuolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Laita fileeseen lihalämpömittari ja kypsennä uunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes lihalämpömittari näyttää 70 astetta. Anna fileen vetäytyä 15 minuuttia ja leikkaa se poikkisyin.

Valmista tomaatti-kermakastike lämmittämällä raguletto kasarissa, lisäämällä siihen kerma ja maustamalla. Tarjoile porsaan filee kermaisen tomaattikastikkeen ja perunasoseen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit