Sweet`n smoke Vuolu -possulla täytetyt ohukaiset
2
Henkeä
90 min

Sweet`n smoke Vuolu -possulla täytetyt ohukaiset

Raaka-aineet

Ohukaistaikina:

3 dl vehnäjauhoja

5 dl maitoa

2 kpl kananmunaa

0,5 dl rypsiöljyä

voita paistamiseen

Täytteeksi:

1 pkt Atria 200g Vuolu Porsas Sweet´n Smoke

0,5 kpl kiinankaali

1 kpl punasipuli

1 kpl porkkana

200 g tuorejuustoa

1-4 rkl sweet chili -kastiketta

150 g Emmental-juustoraastetta

Näin se hoituu

Sekoita ohukaistaikina ja anna sen turvota 15 minuuttia. Paista isolla paistinpannulla taikinasta kahdeksan ohukaista.

Leikkaa kiinankaalista isoimmat valkoiset osat pois ja leikkaa vihreä osa ohuiksi suikaleiksi.

Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Raasta porkkana. Sekoita tuorejuusto ja sweet chili -kastike keskenään.

Laita krepin keskelle lusikallinen sweet chili -tuorejuustoa. Lisää Vuolu-possuviipaleita, punasipulia, porkkanaraastetta ja kiinankaalisuikaleita. Käännä reunat täytteen päälle niin, että ohukaisesta tulee tiivis neliö. Laita ohukaisnyytit voideltuun uunivuokaan vierekkäin saumapuolet alaspäin. Ripottele juustoraaste ohukaisten pinnalle. Paahda 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin paahteisen sävyn.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki