Suomalainen Lihapulla eväspatonki
2
Henkeä
20 min

Suomalainen Lihapulla eväspatonki

Raaka-aineet

1 rasia Atria 300g Suomalainen Lihapulla

1 kpl patonkia

1 rasia yrttituorejuustoa

1 prk valmista tomaattikastiketta

1 pss jääsalaatti

1 kpl punasipuli

1 kpl punainen paprika

Näin se hoituu

Lämmitä lihapullat ja tomaattikastike kattilassa. Halkaise patonki ja voitele yrttituorejuustolla. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Halkaise paprika ja poista siemenet, leikkaa suikaleiksi. Revi salaatti ja asettele patongin pohjalle. Nostele salaatin päälle lihapullakastiketta ja koristele punasipulirenkailla ja paprikalla. Sulje komeus kannella. Varaa reilusti serviettejä ja syö.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki