Stroganoff
8
Henkeä
40 min

Stroganoff

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

2 rkl rypsiöljyä

2 rkl vehnäjauhoja

100 g keltasipulia

100 g porkkanoita

4 dl pannun huuhdelientä

1/2 dl tomaattipyreetä

1/2 dl maustekurkun lientä

1 tl suolaa

1 dl smetanaa

100 g maustekurkkua

100 g etikkapunajuuria

Näin se hoituu

Leikkaa paisti poikittain noin 1,5 cm viipaleiksi ja siitä vielä kuutioiksi. Ruskista lihat pannulla useassa erässä niin, että ne saavat kunnolla väriä. Lisää pariin pannulliseen vehnäjauhoja ja sekoita niin, että jauhot sekoittuu rasvaan ja ruskistuu. Älä kuitenkaan polta. Lisää pannulle vettä ja sekoita tasaiseksi kiehauttaen ja kaada neste kattilaan. Huuhtele pannu paistokertojen välillä ja kuivaa. Kun kaikki lihat on käristetty, paista sipulisilppu pehmeäksi ja kaada se kattilaan. Freesaa ja mausta tomaattipyreellä. Paloittele kuoritut porkkanat lihan kokoisiksi kuutioiksi, kaada kattilaan ja lisää kurkkujen lientä. Keitä paistia hiljalleen kannen alla, kunnes liha on mureaa ja mausta suolalla. Sekoita lopuksi joukkoon smetana.

Tarjoa lisukkeena kuutioitua maustekurkkua ja punajuurta perunasoseen tai keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit