Stroganoff naudan sisäpaistista
5
Henkeä
120 min

Stroganoff naudan sisäpaistista

Raaka-aineet

1 kpl Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

50 g voita

2 kpl sipulia hienonnettuna

2 tl suolaa

0,5 tl valkopippuria

0,5 tl mustapippuria

2 rkl venhäjauhoja

5 dl lihalientä

70 g tomaattipyreetä

1 rkl sinappia

1 dl smetanaa

3 kpl etikkakurkkua pieniksi kuutioiksi leikattuna

Näin se hoituu

Ota paisti huoneenlämpöön vähintään tunti ennen ruoanvalmistusta.
Leikkaa liha parin sentin kuutioiksi. Kuumenna 20 g voita padassa ja kuullota sipuleita siinä noin viisi minuuttia, tai kunnes ne ovat kullankeltaisia ja läpikuultavia. Sulata loppu voi kuumassa paistinpannussa, ja ruskista lihakuutiot kolmessa tai neljässä erässä. Mausta ruskistuneet lihat suolalla ja pippureilla. Ripottele lihojen pinnalle hieman vehnäjauhoja ja kääntele lihapalasia hetki pannulla. Lisää lihapalat pataan sipulien joukkoon ja huuhdo pannu kuumalla vesitilkalla. Kaada lihojen ja sipulin päälle pataan tuo vesitilkka sekä lihaliemi. Sekoita. Lisää pataan tomaattisose ja anna stroganoffin hautua kannen alla noin 30-60 minuuttia, tai kunnes liha on mureaa. Mausta lihapata sinapilla ja smetanalla. Lisää suolakurkkukuutiot. Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kera.

Huom: Ruskista vain kolmas- tai neljäsosa lihoista kerralla. Jos paistinpannuun laitetaan liikaa lihaa kerralla, se jäähtyy ja liha kiehuu eikä ruskistu.

Vinkki: Voit lisätä stroganoffiin myös hillosipuleita ja/tai herkkusieniä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok