Jauhelihabolognaise ja spagettia
4
Henkeä
30 min

Spagetti bolognese

Raaka-aineet

1 rasia Atria 400g Jauheliha 9,5%

500 g tomaattimurskaa (tetrassa)

1 sipuli hienonnettuna

suolaa ja mustapippuria

500 g spagettia

0,8 ruukku tuoretta basilikaa

1 ruukku tuoretta timjamia

1 ruukku tuoretta persiljaa

Tarjoiluun:

keitettyä spagettia

parmesaania

0,2 ruukku loput tuoreesta basilikasta

Näin se hoituu

Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska ja hauduta kastikkeeksi. Lyhytkin haudutus riittää, mutta pitkä haudutus tekee mausta entistä täyteläisemmän. Lisää hienonnetut yrtit kastikkeeseen haudutuksen loppuvaiheessa.

Tarjoile bolognesekastike keitetyn pastan kanssa. Kruunaa annos raastetulla parmesaanilla ja tuoreella basilikalla.

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok