Soijavoissa paistettu porsaan pihvifilee ja lämmin Waldorfinsalaatti
6
Henkeä
40 min

Soijavoissa paistettu porsaan pihvifilee ja lämmin Waldorfinsalaatti

Raaka-aineet

1 pkt Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

30 g voita

1/2 dl makeaa soijakastiketta

SALAATTI

400 g juuriselleriä

150 g ranskankermaa

2 rkl omenahilloa

1 dl saksanpähkinöitä

1/2 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

Näin se hoituu

Kuumenna voi paistinpannussa ja ruskista filee kauttaaltaan. Lisää soija. Vähennä lämpöä, peitä kannella ja kypsennä noin 20 minuuttia. Kääntele filettä ja valele välillä soijavoilla kypsennyksen aikana.

Suikaloitu selleri ja keitä se nopeasti suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin ja lisää suolalla, pippurilla ja omenahillolla maustettu ranskankerma sekä pähkinät.

Viipaloi porsaan pihvifilee ja tarjoile lämpimän salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki