Smoky Tender -possunfileetä ja överiranskalaiset
6
Henkeä
30 min

Smoky Tender -possunfileetä ja överiranskalaiset

Raaka-aineet

Salsa:

3 kpl tomaattia pieninä kuutioina

0,5 kpl kurkku pieninä kuutioina

1 kpl punasipuli hienonnettuna

0,5 dl vaaleaa balsamiviinietikkaa

0,5 dl rypsiöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Muut ainekset:

1 kg ranskalaisia

suolaa

mustapippuria myllystä

1 kpl Atria Wilhelm n550g Tender & Smoky Pork Fillet

2 dl ranskankermaa

Näin se hoituu

Sekoita salsan ainekset keskenään ja laita salsa jääkaappiin maustumaan ranskalaisten valmistumisen ajaksi.

Levitä ranskalaiset leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta perunat suolalla ja pippurilla ja laita 225-asteiseen uuniin paistumaan.

Leikkaa possunfilee viistoon ohuiksi viipaleiksi. Kun perunat ovat lähes valmiita, levitä fileeviipaleet perunoiden päälle ja kuumenna vielä hetki jotta liha lämpenee ja perunat ovat rapsakan kypsiä. Tarjoile salsan ja ranskankerman kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok