Sitruunainen yrttipasta Minuuttisuikaleista
4
Henkeä
30 min

Sitruunainen yrttipasta Minuuttisuikaleista

Raaka-aineet

1 pkt Atria 300g Minuuttisuikale Naudasta

tai

1 pkt Atria 350g Minuuttisuikale Viljaporsaan Fileestä

1 rkl öljyä

2 rkl voita

1 kpl sipuli hienonnettuna (tai 100 g valmista hienonnettua sipulia pakasteena)

1 kpl (luomu)sitruuna

1,5 dl valkoviiniä

2 kpl timjaminoksaa

1 kpl rosmariininoksa

2 dl (ruoka)kermaa

1 dl raastettua parmesaania

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria myllystä

300 g tuorepastaa

2 rkl hienonnettua basilikaa

2 rkl kirvelinlehtiä

Näin se hoituu

Ota Minuuttisuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsentämistä.

Pese sitruuna huolella ja raasta siitä kuori (vain keltainen osa) sekä purista mehu.

Kuumenna öljy pannulla ja paista Minuuttisuikaleet. Siirrä suikaleet sivuun. Lisää pannulle voi. Anna sulaa ja lisää sipulit ja kuullota niitä miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia, tai kunnes sipulit ovat läpikuultavia mutta eivät ruskistuneita. Lisää Minuuttisuikaleet takaisin pannulle. Lisää myös sitruunan kuori ja -mehu, viini sekä timjami ja rosmariini. Keitä hetki, niin että nesteestä haihtuu noin kolmannes pois. Poista sitten yrttien oksat. Lisää kerma ja hauduta kastikkeeksi. Mausta kastike lopuksi suolalla ja pippurilla. Lisää puolet parmesaanista ja pidä kastike lämpimänä, mutta älä anna sen enää kiehua.

Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja nosta se kastikkeen joukkoon. Lisää myös basilika ja sekoita pasta kastikkeen joukkoon varovaisesti nostellen. Tarkista annoksen maku ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria tai basilikaa. Jaa pasta lautasille tai tarjoiluvadille. Ripottele pintaan loput parmesaanista ja koristele kirvelin lehdillä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki