Siideripossu
6
Henkeä
80 min

Siideripossu

Raaka-aineet

1 pkt Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

1 rkl rypsiöljyä

2 dl kuivaa siideriä

2 dl ruokakermaa

1 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

2 rkl maissijauhoa

2 rkl vettä

Näin se hoituu

Ruskista paisti kevyesti öljyssä paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita paisti kuumaan uuniin (+250 ºC) uunivuoassa siiderin ja ruokakerman kanssa. Kypsennä noin 15 minuuttia. Pienennä lämpö 150 ºC:een ja jatka kypsentämistä 30 minuutin ajan. Anna paistin vetäytyä folion alla noin 20 minuuttia. Valmista sillä aikaa paistoliemestä kastike suurustamalla se maissijauho-vesiseoksella.

Tarjoa paisti kuumana kastikkeen ja höyrytettyjen vihannesten kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki