Savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla
4
Henkeä
30 min

Savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 800g Naturel Kanan Koipi

suolaa

mustapippuria myllystä

3 rkl voita

4 rkl vaahterasiirappia

3 rkl srirachaa

Näin se hoituu

Nämä savustetut broilerinkoivet vaahterasiirapilla ja srirachalla syntyvät kätevästi perinteisen savustuspöntön ja normaalin grillin yhteispelillä. Savustuspöntöstä mieto savunmaku pintaan ja grillistä reilusti väriä. Vaahterasiirapista ja srirachasta keitetty marinadi kruunaa kokonaisuuden.

Ota koivet huoneenlämpöön puolituntia ennen savustusta. Mausta koivet suolalla ja pippurilla. Savusta savustuspöntössä hikkori- tai tammilastuilla noin 15 minuuttia. Keitä sillä aikaa voita, vaahterasiirappia ja srirachaa kattilassa kunnes seos kuplii. Valele broilerit seoksella ja grillaa kypsiksi tavallisessa grillissä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki